Uložit surovinu
36.0 kcal
1.0 g
9.0 g
2.9 g
0.2 g
Na základě dat z NutriDatabaze.cz, verze 8.20, ÚZEI, Praha.
Recepty se surovinou
Zdravá zeleninová polévka s houbami a pohankou
Již se vám omrzel klasický zeleninový vývar a…
Mrkvová pomazánka se sýrem
Vcelku obyčejná, avšak ne příliš známá, zapékaná pomazánka…
Přírodní vepřové kostky s mrkví a pórkem
Klasické přírodní vepřové plátky či kostky připravovaly už…
Zdravý jablečný koláč se švestkami
Zdravější varianta běžné buchty, vhodné pro děti i…
Adžika s pečeným pangasem
Lehce pikantní a aromatická směs koření, jenž se…
Mrkvová tartaletka s tvarohem
Zelenina ve sladkém dezertu? A proč ne! Mrkev,…
Mořský vlk s grilovanými brambory a mrkví
Už jste vyzkoušeli připravit Mořského vlka? Také se…
Biryani – indická rýže
Biryani vlastně v překladu znamená smažená či pečená…
Papriková polévka
Co může být v chladných měsících lepší než…
Zdravý salát coleslaw s jogurtem
Legendární zelný salát si můžete připravit i doma,…
Polévka z červené čočky
Tahle polévka má spoustu zajímavých přívlastků, je totiž…
Mrkvová polévka
Zahřeje už od pohledu, skvěle zasytí, báječně chutná,…