Recept ze dne
Certifikovaný poradce pro výživu a suplementaci.
Pomohu Vám, jak zhubnout zdravě a udržitelně.
Ukáži, jak se stravovat vyváženě a jednoduše.
Ráda vás nasměruji na cestu svého lepšího já a povedu Vás po ní.
Mrkvová tartaletka s tvarohem
Zelenina ve sladkém dezertu? A proč ne! Mrkev, narozdíl od většiny druhů zeleniny, má lepší výživovou hodnotu, pokud je tepelně upravena. Díky své sladké chuti dezert dokonce přírodně osladí a tudíž není zapotřebí přidávat zbytečné množství cukru navíc.
- Nejprve si připravíme ingredience na korpus.
- Smícháme ovesné vločky (kdo chce může je umlít v mouku) s kokosovou moukou.
- Do mouky rozklepneme vajíčko.
- Mrkev nastrouháme najemno a přidáme ke směsi.
- Nakonec vlijeme mléko a vše zamícháme.
- Postupně plníme všechny formičky směsí a utlačujeme vidličkou, aby nám vznikl korpus pro naplnění.
- Dále si připravíme náplň.
- Smícháme tvaroh s vajíčkem, sladidlem a pudinkovým práškem.
- Plníme korpus tartaletek tak, aby nám náplň nepřetékala přes okraje.
- Nakonec posypeme ovocem nebo oříšky.
- Dáme péct do předem vyhřáté trouby na 180st na cca 25 minut, dozlatova.
- Během pečení neotvíráme dveře trouby, aby nám tvaroh zůstal krásně nadýchaný.
Certifikovaný poradce pro výživu a suplementaci.
Pomohu Vám, jak zhubnout zdravě a udržitelně.
Ukáži, jak se stravovat vyváženě a jednoduše.
Ráda vás nasměruji na cestu svého lepšího já a povedu Vás po ní.
Sacher – tradiční vídeňský dort, jehož recept jsem…
Čokoládovými crincles se nejen sociální sítě jenom hemží.…
Vůně jablek, skořice a směsi perníkového koření patří…
Milujete pizzu? A co vyzkoušet Foccaciu? Těsto je…
Umíte si připravit míchaná vejce? Myslím tím, krémová…
Halibut grónský nebo také platýs černý je jednou…
Děti mají rádi ke svačině či k snídani…
Dnešní recept potěší zejména příznivce japonské kuchyně. Okonomiyaki…