Základní údaje

Recept ze dne

30.6.22

Doba přípravy

60 minut

Obtížnost

Jednoduchá

Množství

5+ porcí

Odhad ceny za porci

20 Kč

Suroviny k receptu

Nutriční hodnoty

Kalorie
kcal
Bílkovin
g
Tuky
g
Sacharidy
g

O autorovi

tereza
Již od svých 14 let se věnuje sebevzdělávání v ohledu zdravého stravování, sportu a fitness. Od r...

Tereza Krejčová

E-BOOK

Získejte náš e-book cviků na břicho úplně zdarma

Stačí, že budete odebírat naše novinky. E-book vám okamžitě zašleme na e-mail.

Bezlepkové muffiny

tereza

Tereza Krejčová

30 června, 2022

tereza

Tereza Krejčová

30 června, 2022

Sdílejte:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
127806

Základní údaje

Recept ze dne

30.6.22

Doba přípravy

60 minut

Obtížnost

Jednoduchá

Množství

5+ porcí

Odhad ceny za porci

20 Kč

Suroviny k receptu

Jsou praktické, sladké a všemi oblíbené. Kdo jsou? No přeci muffiny! A pokud jsou ve zdravější variantě, tak jsou muffiny bez lepku i skvělou svačinou!

Postup

  1. Nejdříve si vyšlehejte vejce s cukrem a máslem. Po vyšlehání přidejte do této směsi také banány, které jste si předtím vidličkou rozmačkali na kaši.
  2. Poté přimíchávejte postupně směs mouky a kypřícího prášku. Pokud jste se rozhodli vmíchat čokoládu, ořechy či semínka, nasekejte si je a přidejte do těsta.

 

  1. Touto směsí plňte plech na muffiny vyložený papírovými košíčky a případně dozdobte zbylou čokoládou.

 

  1. Muffiny pečte přibližně 20 minut v troubě vyhřáté na 180 stupňů.

TIP: Pokud máte rádi kakaové muffiny, není problém přidat do těsta navíc ještě holandské kakao.

Odvažuji se tvrdit, že tyto muffiny budou patřit mezi ty lepší, ne-li nejlepší bezlepkové muffiny, které kdy ochutnáte.  A pokud mi nevěříte, otestujte je sami. 😊

Nutriční hodnoty

Kalorie
kcal
Bílkovin
g
Tuky
g
Sacharidy
g

Sdílejte recept s ostatními

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Další recepty

E-book - cviky na břicho zdarma!

Stačí, že budete odebírat naše novinky. E-book vám okamžitě zašleme na e-mail.