Uložit surovinu


753.0 kcal
0.6 g
0.8 g
0.0 g
83.0 g
Na základě dat z NutriDatabaze.cz, verze 8.20, ÚZEI, Praha.
Recepty se surovinou
Čokoládový fondant s omáčkou z lesního ovoce
Nejen milovníci čokoládových dezertů si velmi pochutnají na…
Sušenky z červené řepy
Nejrůznější sušenky se hodí snad pro každou příležitost,…
Bramborové gnocchi s lososem
Rychle, zdravě a chutně. Tak se dají připravit…
Chlupaté knedlíky ze syrových brambor se zelím
Chlupaté knedlíky! Ano, ale chlupy jsou zde žádoucí.…
Grilovaná krkovice s bramboráky a jarním salátkem
Grilování je na zahradách, terasách a dalších místech…
Přírodní vepřové kostky s mrkví a pórkem
Klasické přírodní vepřové plátky či kostky připravovaly už…
Zeleninová masala s lilkem
“Masala” znamená koření a “Garam” znamená pálivé. Jídlo…
Drožďové knedlíčky do polévky
Jemné drožďové knedlíčky do polévky nebo jako příloha.…
Krevety na pánvi s chřestem a avokádem
Jednoduché jídlo, které vás přímo vystřelí na měsíc!…
Tvarohový mazanec
Milujete Velikonoce a všechny sladké dobroty, které se…
Mořský vlk s grilovanými brambory a mrkví
Už jste vyzkoušeli připravit Mořského vlka? Také se…
Krémové rajčatové rizoto
Rychlé rizoto s rozmarýnem, bazalkou a sladkými cherry…