Základní údaje

Recept ze dne

30.6.22

Doba přípravy

30 minut

Obtížnost

Jednoduchá

Množství

1 porce

Odhad ceny za porci

25 Kč

Suroviny k receptu

Nutriční hodnoty

Kalorie

211 kcal

Bílkoviny

3.85 g

Tuky

6 g

Sacharidy

35.1 g

O autorovi

tereza
Již od svých 14 let se věnuje sebevzdělávání v ohledu zdravého stravování, sportu a fitness. Od r...

Tereza Krejčová

E-BOOK

Získejte náš e-book cviků na břicho úplně zdarma

Stačí, že budete odebírat naše novinky. E-book vám okamžitě zašleme na e-mail.

Bezlepkové palačinky

Základní údaje

Recept ze dne

30.6.22

Doba přípravy

30 minut

Obtížnost

Jednoduchá

Množství

1 porce

Odhad ceny za porci

25 Kč

Suroviny k receptu

Jednoduché, rychlé a neodolatelné palačinky, po kterých se u vás doma jen zapráší! 

Recept na bezlepkové palačinky v této variantě si prostě zamilujete! A nejenom vy, ale i vaše děti, které se jich jednoduše nebudou moci nabažit.

Postup

  1. Všechny ingredience (včetně 150 ml vody) postupně smícháme a pečlivě vyšleháme, abychom neměli v těstě hrudky. Když budeme mít čas, je lepší ho vložit před opékáním na 30 minut do lednice.
  2. Palačinky opékáme na kvalitní ploché pánvi. Až nám těsto na povrchu ztuhne, palačinku otočíme a opečeme i z druhé strany.
  3. Hotové palačinky bez lepku můžeme servírovat s čerstvým ovocem, oblíbeným džemem či s ořechovým máslem.

TIP: Těsto dělám nejčastěji bez soli i cukru. Bez cukru zvláště proto, aby se nepřipalovaly. Díky tomuto jsou však palačinky vhodné ke konzumaci jak sladké s džemem, tak slané například s vaší oblíbenou šunkou.

5/5 - (1 hodnocení)

Nutriční hodnoty

Kalorie

211 kcal

Bílkoviny

3.85 g

Tuky

6 g

Sacharidy

35.1 g

Sdílejte recept s ostatními

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další recepty

E-book - cviky na břicho zdarma!

Stačí, že budete odebírat naše novinky. E-book vám okamžitě zašleme na e-mail.

Vyhledávání

E-book - 12 efektivních cviků na břicho

Stačí, že budete odebírat naše novinky. E-book vám okamžitě zašleme na e-mail.