Uložit surovinu
Získejte náš e-book 6 tipů, jak rychle zhubnout
Stačí, že budete odebírat naše novinky. E-book vám okamžitě zašleme na e-mail.
Nutriční hodnoty na 100g
39.0 kcal
1.4 g
8.7 g
2.1 g
0.3 g
Na základě dat z NutriDatabaze.cz, verze 8.20, ÚZEI, Praha.
Líbí se vám surovina? Sdílejte ji s ostatními
Recepty se surovinou
Pečený dýňovo-batátový krém
Dýňová polévka zavoní v podzimním období alespoň jednou…
Zdravá zeleninová polévka s houbami a pohankou
Již se vám omrzel klasický zeleninový vývar a…
Pomazánka z pečených paprik
Máte zahrádku a díky hospodaření na ní se…
Chlupaté knedlíky ze syrových brambor se zelím
Chlupaté knedlíky! Ano, ale chlupy jsou zde žádoucí.…
Rýžové špagety s avokádem
Rychlé jídlo, které je navíc zdravé, lehké a…
Krůtí vindaloo
Indická kuchyně má hodně chutí a hodně druhů…
Krémová polévka z bílého chřestu
Milovníci chřestu, ale i krémových polévek si zajisté…
Segedínský guláš
Rychlý segedínský guláš z vepřové krkovice a zakysané…
Zeleninová masala s lilkem
“Masala” znamená koření a “Garam” znamená pálivé. Jídlo…
Smetanová omáčka s vůní bazalky
Smetanové omáčky v naší rodině patří k velmi…
Kuře na rajčatech s bazalkou
Kuřecí prsa s rajčaty potěší vaše chuťové pohárky,…
Adžika s pečeným pangasem
Lehce pikantní a aromatická směs koření, jenž se…