Uložit surovinu
344.0 kcal
11.9 g
72.0 g
3.1 g
1.7 g
Na základě dat z NutriDatabaze.cz, verze 8.20, ÚZEI, Praha.
Recepty se surovinou
Jablečné muffiny alá sacher
Sacher – tradiční vídeňský dort, jehož recept jsem…
Citronovo-zázvorové crincles
Čokoládovými crincles se nejen sociální sítě jenom hemží.…
Domácí focaccia
Milujete pizzu? A co vyzkoušet Foccaciu? Těsto je…
Jogurtový koláč
Děti mají rádi ke svačině či k snídani…
Okonomiyaki ála zelná omeleta s dipy
Dnešní recept potěší zejména příznivce japonské kuchyně. Okonomiyaki…
Bramborový koláč se švestkovými povidly a datlemi
Řadíte se mezi milovníky šišek s mákem, bramborových…
Pečený dýňovo-batátový krém
Dýňová polévka zavoní v podzimním období alespoň jednou…
Makarony se sýrem ála mac & cheese
Makarony se sýrem – pokrm pocházející z Itálie,…
Čokoládový fondant s omáčkou z lesního ovoce
Nejen milovníci čokoládových dezertů si velmi pochutnají na…
Grilovaná krkovice s bramboráky a jarním salátkem
Grilování je na zahradách, terasách a dalších místech…
Krémová polévka z bílého chřestu
Milovníci chřestu, ale i krémových polévek si zajisté…
Přírodní vepřové kostky s mrkví a pórkem
Klasické přírodní vepřové plátky či kostky připravovaly už…