Recept ze dne


Již od svých 14 let se věnuji sebevzdělávání v ohledu zdravého stravování, sportu a fitness. Od roku 2019 jsem majitelkou úspěšného Instagramu @healthy_food_by_teri, kde se svými sledujícími sdílím především zdravé recepty, ale i střípky ze svého života. Aktuálně jsem studentkou anglického a německého jazyka a také oboru Regenerace a výživa ve sportu na Masarykově univerzitě, díky které absolvovala i jeden semestr na univerzitě UPNA ve Španělsku.
A pokud mě zrovna nezastihnete v kuchyni nebo u počítače při tvoření receptů a článků, najdete ji nejspíš na kole v přírodě nebo za počítačem při on-line doučování.


Krémová kaše z ovesných vloček
Základní recept na ovesnou kaši. Nuda, že? Ani náhodou! Náš recept na ovesnou kaši vám vykouzlí tu nejkrémovější kaši, kterou jste kdy ochutnali. Slibujeme, že se budou olizovat i ti členi rodiny, kteří si na sladké snídaně zrovna nepotrpí.
Nevěříte? Tak zkuste tento recept a už nikdy nebudete nařit ovesnou kaši podle jiného.

- Do hrnce (nejlépe s nepřilnavým povrchem) vlijte polotučné mléko nebo jeho rostlinnou alternativu. Do hrnce poté vsypte i jemné vločky, zamíchejte a přiveďte k varu.
- Jakmile začne směs houstnout nebo připomínat svojí konzistencí kaši, rozmačkejte si vidličkou v misce zralý banán a vmíchejte ho do kaše.
- Snižte plamen a vmíchejte lžíce ořechového másla dle výběru společně s máslem a špetkou soli. Po vmíchání všech ingrediencí vypněte plamen a můžete servírovat.

TIP: Kaše chutná nejlépe servírovaná ihned po uvaření, případně ještě teplá. Kaši si ozdobte již podle vlastního vkusu. Nejlepší je však s čerstvým lesním ovocem, zalitá medem a posypaná skořicí. Nevyhýbala bych se pak také i ořechům nebo ořechovému máslu, které jste přidali již do kaše pro krémovou konzistenci.
Již od svých 14 let se věnuji sebevzdělávání v ohledu zdravého stravování, sportu a fitness. Od roku 2019 jsem majitelkou úspěšného Instagramu @healthy_food_by_teri, kde se svými sledujícími sdílím především zdravé recepty, ale i střípky ze svého života. Aktuálně jsem studentkou anglického a německého jazyka a také oboru Regenerace a výživa ve sportu na Masarykově univerzitě, díky které absolvovala i jeden semestr na univerzitě UPNA ve Španělsku.
A pokud mě zrovna nezastihnete v kuchyni nebo u počítače při tvoření receptů a článků, najdete ji nejspíš na kole v přírodě nebo za počítačem při on-line doučování.
Tortillu jako plněnou placku zná snad každý z…
Rychlý segedínský guláš z vepřové krkovice a zakysané…
“Masala” znamená koření a “Garam” znamená pálivé. Jídlo…
Jak všichni víme, drůbeží maso je nejvhodnější maso…
Čekáte návštěvu a nemáte čas upéct sladký dezert…
Léto je období cuket. Tato nízkokalorická, přes to…
Čekáte návštěvu a nemáte chuť v létě stát…
Máš chuť na tortillu, ale nechceš si dát…