Recept ze dne
Již od svých 14 let se věnuji sebevzdělávání v ohledu zdravého stravování, sportu a fitness. Od roku 2019 jsem majitelkou úspěšného Instagramu @healthy_food_by_teri, kde se svými sledujícími sdílím především zdravé recepty, ale i střípky ze svého života. Aktuálně jsem studentkou anglického a německého jazyka a také oboru Regenerace a výživa ve sportu na Masarykově univerzitě, díky které absolvovala i jeden semestr na univerzitě UPNA ve Španělsku.
A pokud mě zrovna nezastihnete v kuchyni nebo u počítače při tvoření receptů a článků, najdete ji nejspíš na kole v přírodě nebo za počítačem při on-line doučování.
Krémová kaše z ovesných vloček
Základní recept na ovesnou kaši. Nuda, že? Ani náhodou! Náš recept na ovesnou kaši vám vykouzlí tu nejkrémovější kaši, kterou jste kdy ochutnali. Slibujeme, že se budou olizovat i ti členi rodiny, kteří si na sladké snídaně zrovna nepotrpí.
Nevěříte? Tak zkuste tento recept a už nikdy nebudete nařit ovesnou kaši podle jiného.
- Do hrnce (nejlépe s nepřilnavým povrchem) vlijte polotučné mléko nebo jeho rostlinnou alternativu. Do hrnce poté vsypte i jemné vločky, zamíchejte a přiveďte k varu.
- Jakmile začne směs houstnout nebo připomínat svojí konzistencí kaši, rozmačkejte si vidličkou v misce zralý banán a vmíchejte ho do kaše.
- Snižte plamen a vmíchejte lžíce ořechového másla dle výběru společně s máslem a špetkou soli. Po vmíchání všech ingrediencí vypněte plamen a můžete servírovat.
TIP: Kaše chutná nejlépe servírovaná ihned po uvaření, případně ještě teplá. Kaši si ozdobte již podle vlastního vkusu. Nejlepší je však s čerstvým lesním ovocem, zalitá medem a posypaná skořicí. Nevyhýbala bych se pak také i ořechům nebo ořechovému máslu, které jste přidali již do kaše pro krémovou konzistenci.
Již od svých 14 let se věnuji sebevzdělávání v ohledu zdravého stravování, sportu a fitness. Od roku 2019 jsem majitelkou úspěšného Instagramu @healthy_food_by_teri, kde se svými sledujícími sdílím především zdravé recepty, ale i střípky ze svého života. Aktuálně jsem studentkou anglického a německého jazyka a také oboru Regenerace a výživa ve sportu na Masarykově univerzitě, díky které absolvovala i jeden semestr na univerzitě UPNA ve Španělsku.
A pokud mě zrovna nezastihnete v kuchyni nebo u počítače při tvoření receptů a článků, najdete ji nejspíš na kole v přírodě nebo za počítačem při on-line doučování.
Sacher – tradiční vídeňský dort, jehož recept jsem…
Čokoládovými crincles se nejen sociální sítě jenom hemží.…
Vůně jablek, skořice a směsi perníkového koření patří…
Milujete pizzu? A co vyzkoušet Foccaciu? Těsto je…
Umíte si připravit míchaná vejce? Myslím tím, krémová…
Halibut grónský nebo také platýs černý je jednou…
Děti mají rádi ke svačině či k snídani…
Dnešní recept potěší zejména příznivce japonské kuchyně. Okonomiyaki…