Recept ze dne
Již od svých 14 let se věnuji sebevzdělávání v ohledu zdravého stravování, sportu a fitness. Od roku 2019 jsem majitelkou úspěšného Instagramu @healthy_food_by_teri, kde se svými sledujícími sdílím především zdravé recepty, ale i střípky ze svého života. Aktuálně jsem studentkou anglického a německého jazyka a také oboru Regenerace a výživa ve sportu na Masarykově univerzitě, díky které absolvovala i jeden semestr na univerzitě UPNA ve Španělsku.
A pokud mě zrovna nezastihnete v kuchyni nebo u počítače při tvoření receptů a článků, najdete ji nejspíš na kole v přírodě nebo za počítačem při on-line doučování.
Vegetariánský boršč
Nevíte, co k večeři? Zkuste tuto polévku, která má kořeny až v samotném Rusku. Uvidíte, že i když to třeba nečekáte, opravdu si pochutnáte! A nejen to! Tato polévka je také velmi rychlá!
Tato polévka je stejně dobrá tak, jak je nízkokalorická. Jedna její porce má pouze 67 kcal. A to už stojí za vyzkoušení, co říkáte?
- Do většího hrnce si vlijte polévkovou lžíci olivového oleje. Ten si v hrnci rozpalte a přidejte najemno nakrájenou cibuli, kterou na oleji orestujte.
- Po opečení přidejte ostatní zeleninu (kromě vařené červené řepy), kterou jste si předtím pečlivě omyli, očistili a nakrájeli na malé kostičky. Čím menší kostičky, tím kratší dobu budete polévku vařit.
- Zeleninu v hrnci orestujte, přidejte bobkový list, nové koření, sůl a pepř, zalijte asi půl litrem vody a vařte do té doby, dokud vám zelenina nezměkne.
- Po změknutí zeleniny přidejte na kostičky nakrájenou vařenou červenou řepu. Do polévky přidejte prolisovaný česnek a rajčatový protlak. Polévku nechte ještě 5 minut provařit a můžete servírovat.
Již od svých 14 let se věnuji sebevzdělávání v ohledu zdravého stravování, sportu a fitness. Od roku 2019 jsem majitelkou úspěšného Instagramu @healthy_food_by_teri, kde se svými sledujícími sdílím především zdravé recepty, ale i střípky ze svého života. Aktuálně jsem studentkou anglického a německého jazyka a také oboru Regenerace a výživa ve sportu na Masarykově univerzitě, díky které absolvovala i jeden semestr na univerzitě UPNA ve Španělsku.
A pokud mě zrovna nezastihnete v kuchyni nebo u počítače při tvoření receptů a článků, najdete ji nejspíš na kole v přírodě nebo za počítačem při on-line doučování.
Sacher – tradiční vídeňský dort, jehož recept jsem…
Čokoládovými crincles se nejen sociální sítě jenom hemží.…
Vůně jablek, skořice a směsi perníkového koření patří…
Milujete pizzu? A co vyzkoušet Foccaciu? Těsto je…
Umíte si připravit míchaná vejce? Myslím tím, krémová…
Halibut grónský nebo také platýs černý je jednou…
Děti mají rádi ke svačině či k snídani…
Dnešní recept potěší zejména příznivce japonské kuchyně. Okonomiyaki…